Informatieavond Franse Kampweg (N236)

De provincie Noord-Holland organiseert op maandagavond 19 juni een informatieavond over de ontwerpvarianten voor de Franse Kampweg (N236). De provincie presenteert dan vier ontwerpen voor de herinrichting van de N236 tussen de rotonde Nieuwe ’s-Gravelandseweg en het kruispunt Noordereinde (fase 2) in Hilversum.

Inspraak
Voor de inrichting van dit weggedeelte van de Franse Kampweg is het afgelopen jaar een proces van participatie doorlopen: bewoners, bedrijven, fietsers en ruiters, gemeenten Gooise Meren en Hilversum, Goois Natuurreservaat en Natuurmonumenten konden meedenken over mogelijke ontwerpen. Vervolgens zijn vier varianten uitgewerkt. De resultaten en het vervolg van dit proces worden op de informatieavond toegelicht.

Bekijk hier de vier varianten:
Variant 0
Variant 1
Variant 2
Variant 3

Informatieavond
Belangstellenden kunnen op maandag 19 juni tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnenlopen bij het Willem de Zwijger College, Nieuwe ‘s-Gravelandseweg 38 in Bussum. Om 19.30 uur start een presentatie.

Vragen?
Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via telefoonnummer 0800-0200 600 (gratis) of per e-mail infoN236@noord-holland.nl.