Nieuwjaarsdiner op 19 januari in het Senioren-Eetcafé.

19 januari is het alweer tijd voor het eerste Senioren Eetcafé van 2018. We beginnen weer om 13.00 uur in de Kruisdam. U bent van harte welkom vanaf 12.15 uur.

Aanmelden
Aanmelden via het formuliertje dat u vindt in de wijk-informatiezuil (op het Van Rijswijkpleintje in het winkelcentrum) of bij de brievenbus op de bar in het wijkcentrum. In die zuil en in die brievenbus kunt u ook uw aanmelding deponeren. U kunt zich inschrijven tot en met maandag 15 januari.

Kosten
Kosten voor dit driegangendiner zijn 8,50 euro, te voldoen aan de zaal. Ook belangstellenden van buiten de Meent zijn welkom, maar in geval van over-inschrijving gaan bewoners uit de Meent altijd voor (mits uiteraard tijdig aangemeld).
Voor informatie kunt u terecht bij Engeline Wieberdink (691 29 89) of Joost Nachbahr (693 09 57).