GroenLinks organiseert bijeenkomst in de Meent

Op dinsdag 16 januari van 20.00 tot 22.00 uur organiseert Groen Links een buurtbijeenkomst in de Hilversumse Meent over het nieuwe welzijn in de wijk. De bijeenkomst vindt plaats in het wijkcentrum.

Thema’s
Hoe kunnen zorg en welzijn beter worden georganiseerd, met aandacht voor de unieke samenstelling van de wijk en in samenspraak met bewoners? GroenLinks wil graag horen wat voor u de komende vier jaar belangrijk is in de wijk. De volgende drie onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

De gasloze Meent
De Hilversumse Meent als pilot in de overstap naar gasloze wijken: wat zijn de mogelijkheden? Hoe moeten inwoners van de Meent in dit proces worden meegenomen? Wat gaat er goed en wat kan er beter in de huidige samenwerking tussen de gemeente en de Meent? GroenLinks gaat in gesprek met bewoners Maria Touber, Gerard Janssen en Marten van Bracht.

N236
Er moet veel verbeteren aan de veiligheid en oversteekmogelijkheden van de N236. De komende maanden werkt de provincie dan ook aan de N236. Het onderwerp staat in januari op de agenda in de gemeenteraad. Maar zijn de huidige plannen voldoende? Frank Kool van GroenLinks Hilversum vertelt over de inzet van GroenLinks in de gemeenteraad.

Uitwerking wijkagenda: welzijn in de wijk
De Hilversumse Meent heeft een ambitieuze wijkagenda. Hoe moet de invulling hiervan worden vormgegeven? Wat betekent het terugtrekken van de activiteiten van Versa voor zorg en welzijn in de Meent? GroenLinks gaat in gesprek met Cees Kuijlaars, voorzitter a.i. van Stichting Hilversumse Meent.