Winterse stamppotten in het Senioren-Eetcafé

In het Senioren-Eetcafé is in februari traditiegetrouw winterse stamppot in de aanbieding. In het winterdiner van 16 februari bieden we een driegangendiner met een keur aan stamppotten voor een prijs van € 8,50, om 13.00 uur in de Kruisdam. U bent welkom vanaf 12.15 uur.

Aanmelden
Meldt u zich van tevoren voor dit eetcafé wel even aan met het formuliertje dat u vindt in de wijkinformatiezuil (op het van Rijswijkpleintje in het winkelcentrum) of bij de brievenbus op de bar in het wijkcentrum. In die zuil en in die brievenbus kunt u ook uw aanmelding deponeren. U kunt zich inschrijven tot en met maandag 12 februari.
Ook belangstellenden van buiten de Meent zijn welkom, maar in geval van over-inschrijving gaan bewoners uit de Meent altijd voor (mits uiteraard tijdig aangemeld).

Voor informatie kunt u terecht bij Engeline Wieberdink (691 29 89) of Joost Nachbahr (693 09 57). En zet alvast in de agenda: de eetcafés van komende maanden zijn op vrijdag 16 maart, 13 april en 18 mei.