Kom gezellig helpen bij het Pleinburenfestival op 22 september

Op 22 september aanstaande organiseert de Commissie Activiteiten & Evenementen van de Stichting Hilversumse Meent een Pleinburenfestival voor de gehele Meent van 14.00 – 18.00 uur. Dit festival is in het kader van de landelijke Burendag die dit weekend plaats vindt. Het doel van deze dag is: saamhorigheid en wijkgevoel van jong en oud in deMeent te vergroten. Het evenement wordt gehouden op het centrale plein in de Meent en op het basketbalveld. Ook het schoolplein wordt hierbij betrokken.

Deelnemers aan deze middag zijn de Daltonschool, de Sterrenwachter, Kinderdagverblijf Bijenkolonie, naschoolse opvang BSO Jump-Inn, Versa Welzijn en buurtsportcoach August Heerschop.

Om dit Burenfestival goed en veilig te kunnen organiseren hebben wij uw hulp op deze dag hard nodig. Wij verdelen de groepen van 14.00 – 16.00 uur en van 16.00 – 18.00 uur. Het gaat dus maar om 2 uurtjes per persoon. Ook voor de op- en afbouw van het evenement kunnen wij uw hulp gebruiken, deze tijden zijn vanaf 11.00 uur en na 18.00 uur.

Wilt u ons helpen of zijn er nog vragen, ook in belang van uw kinderen, neem dan contact op met Riek Willemsen, tel.: 035-6930525 en/of emailadres: riek-willemsen9@gmail.com.

Namens de commissie Activiteiten&Evenementen,

Riek Willemsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *