Ontmoeting & Dagbesteding in de Hilversumse Meent

Voor oudere wijkbewoners met geheugenproblemen en/of behoefte aan meer structuur.

Hebt u behoefte aan meer structuur in uw dag of last van vergeetachtigheid? De voorziening Ontmoeting & Dagbesteding’ in de Hilversumse Meent geeft u houvast, gezelligheid en een mix van inspannende en ontspannende activiteiten. Hierdoor zult u zich beter, gezonder en actiever voelen. Klik hier voor uitgebreide informatie.

Denkt u dat de Ontmoeting & Dagbesteding iets voor u of uw partner, buurman of ‐vrouw of een andere bekende kan zijn? Om dat te bespreken kunt u met Anoeshka de Waard van HilverZorg een afspraak maken. Desgewenst kan zij u vrijblijvend thuis bezoeken om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven over deze voorziening. Het is ook mogelijk om kosteloos enkele dagdelen mee te maken om te ervaren of het iets voor u is.

Als mantelzorger kunt u voor een gesprek of advies op maandag en woensdag tussen 12.00 en 13.00 uur terecht.

Neem contact op voor een gesprek:

Adres
De ruimte van Ontmoeting & Dagbesteding is in de accommodatie van ’t Web in wijkcentrum De Kruisdam, Meent 4A.

De (laagdrempelige) Ontmoeting & Dagbesteding in de Hilversumse Meent is een initiatief van Stichting Hilversumse Meent in samenwerking met HilverZorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *