Tentoonstelling Meentwerk 2018 op 3 en 4 november

Binnenkort bruist de Kruisdam van al het kunstzinnig talent in de Meent. In het weekend van 3 en 4 november laten onder anderen beeldhouwers, fotografen, kunstschilders en textiele vormgevers hun mooiste werk zien.

Het wordt een speciale tentoonstelling omdat het de 5e editie is. Het thema is dan ook 5 en de 16 deelnemende kunstenaars zijn uitgedaagd om in ieder geval één kunstwerk te maken waarin de 5 voorkomt.

Op zaterdag 3 november om 15.30 uur opent Wimar Jaeger, Hilversums wethouder Wijkzaken de tentoonstelling.

De week daaraan voorafgaand krijgen alle bewoners in de Meent de aankondiging in de bus. Deze flyers zijn tegelijkertijd loten voor de loterij van de 16 kunstwerkjes, die de kunstenaars beschikbaar stellen.

De Kruisdam is op zaterdag 3 en zondag 4 november geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Wij verwelkomen u graag!

Namens Meentwerk,

Ellen Jongeleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *