Wilt u vóór Nieuwjaar slanker, gezonder en fitter zijn?

In oktober 2017 was op tv in “Dokters van morgen” met Antoinette Hertsenberg, te zien hoe de gemeente Leende actief is als “Gezond Dorp” en hoe zorgverleners, burgers en lokale ondernemers in het dorp samen gestart zijn met koolhydraatarme voeding en beweging… en met groot succes. Onlangs was in “Dokters van morgen” aandacht voor de voeding en leefstijl in het Italiaanse dorp Pioppi, waar veel mensen fit 100  jaar oud worden.

Hoe is de situatie in Hilversum?

De cijfers liegen er niet om: 42,9% van de Hilversummers heeft overgewicht (data GGD regio Gooi en Vechtstreek). Ik ben een ervaren Hilversumse diëtist en vind dat het beter kan en moet in Hilversum e.o. en daarom ga ik de uitdaging aan voor een gezond en fit Hilversum.

Ik begeleid groepscursussen KOOLHYDRAATarm eten, hoe doe je dat?
Voor mensen met overgewicht en ook bij diabetes.
Volgens de nieuwste inzichten: voeding én beweging én leefstijl.
Verantwoord afvallen, meer bewegen en duurzaam leven.
We gaan samen slanker, gezonder en fitter het nieuwe jaar in.

Doe mee! KOOLHYDRAATarm eten, hoe doe je dat?

AANVANG donderdag 15 november van 14.00 tot 15.00 uur, 6 weken achtereen, 6 bijeenkomsten van één uur: 15, 22 en 29 november, 6, 13 en 20 december.

Bij voldoende belangstelling organiseer ik in uw eigen omgeving een cursus in samenwerking met de zorgverleners in de Hilversumse Meent.

Ook start ik deze cursus regelmatig in mijn eigen diëtistenpraktijk, Heuvellaan 13, 1217 JL Hilversum.

Deze cursus komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Meld je aan op geest@dietistencooperatie.nl of geef je op bij Anouck Dingemans, buurtsportcoach,a.c.g.dingemans@gmail.com, dan gaan we op zoek naar de geschikte tijd en locatie.

www.dietist-therapeut.nl
035-6231578

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *